Προϊόντα

Πελάτες B2B

Αν είστε επιχείρηση ή δημόσιος οργανισμός επικοινωνήστε με το τμήμα εταιρικών πελατών της εταιρίας μας, για να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες λύσεις και επαγγελματικά προϊόντα που απευθύνονται αποκλειστικά για εσάς.


Hewlett Packard Enterprise

H ACTIVE αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες της Hewlett Packard Enterprise. Πιο αναλυτικά, στο χώρο του Enterprise Business, η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών της ACTIVE στις προηγμένες HP Enterprise λύσεις, καθιστά την εταιρεία ικανή να προσφέρει high availability λύσεις, σε όλους τους τομείς των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών. Επιπλέον η ACTIVE, αποτελεί εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της HP (Authorized Service Provider) κατέχοντας δεκάδες πιστοποιητικά για σχεδιασμό & υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων


DELL EMC Partner Platinum

DELL EMC Partner GOLD

Η Active αποτελεί Gold Partner συνεργάτη της Dell/EMC, γεγονός που επισφραγίζει την επιτυχή πορεία της τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο τεχνογνωσίας συστημάτων (Servers, Storage, Networking, PCs & Cloud solution). Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προϊόντα και οι λύσεις της DELL/EMC αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του product portfolio της Active και μάλιστα οι μηχανικοί της έχουν πιστοποιηθεί για την σχεδίαση και εφαρμογή λύσεων computing & servers & storage. Χάρη στο direct agreement που διαθέτει η Active με την DELL/EMC μπορεί επίσης και εξυπηρετεί όλους τους Global πελάτες της DELL που έχουν συνάψει συμφωνία ειδικών τιμών (global agreements). Το 2016 η Active, απέσπασε το βραβείο "Partner Award for Growth" για τις επιδόσεις στις πωλήσεις προϊόντων DELL.


HP Partner First Platinum

Για περισσότερα από 20 χρόνια η Active είναι πιστοποιημένος συνεργάτη της HP Inc. Από το 2016 μάλιστα ανήκει στην κορυφαία βαθμίδα συνεργατών της HP "Partner First Platinum". Αυτό σημαίνει ότι έχει πετύχει τα υψηλοτέρα επίπεδα τεχνογνωσίας & εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας του Printing & Computing. Ειδικά για την Ελλάδα αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη της HP Inc., ενώ τα τελευταία χρονιά κατατάσσεται στους κορυφαίους συνεργάτες και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, με βραβεύσεις τόσο για το 2016 όσο και για το 2018. Με περισσότερες από 450 εγκαταστάσεις λύσεων Managed Print Services διαχειρίζεται σήμερα πάνω από 14.000 εκτυπωτικές μηχανές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπλέον η Active, αποτελεί εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της HP (Authorized Service Provider) κατέχοντας δεκάδες πιστοποιητικά για τον σχεδιασμό & υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων.

Generic placeholder image

Lenovo Business Partner

Από το 1999 η Active έχει πιστοποιηθεί από την IBM ως Authorized Business Partner για την πώληση συστημάτων Personal Systems & Servers. Μετά την απορρόφηση του IBM-PC Division από τη LENOVO, η Active όχι μόνο διατήρησε την συνεργασία της με την εταιρεία LENOVO TECHNOLOGY, αλλά αποτελεί και στρατηγικό της συνεργάτη για την Ελλάδα. Σήμερα η Active αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες της LENOVO, καταγράφοντας άνοδο των πωλήσεων και σημαντικές συμφωνίες με εταιρείες και οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Η συνεργασία της Active με τη LENOVO περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη γκάμα δραστηριοτήτων, από την πώληση συστημάτων μέχρι και την τεχνική υποστήριξη τους από τους πιστοποιημένους μηχανικούς μας. Για περισσότερα από 15 χρόνια η Active είναι εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της LENOVO (Authorized Service Center).


CISCO

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Active προωθεί τα προϊόντα και τις λύσεις της CISCO με ιδιαίτερη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η Active έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει μία σειρά από εγκαταστάσεις και προϊόντα της CISCO, όπως IΤ Telephony, Routing, Switching, καθώς και μεγάλης έκτασης εγκαταστάσεις όπως Wireless Communication. Οι μηχανικοί της Active έχουν πιστοποιηθεί ως Certified Engineers. Έτσι, η Active έχει τη δυνατότητα, όχι μόνο να υλοποιεί λύσεις της CISCO, αλλά και να τις σχεδιάζει σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Generic placeholder image

Επισκεφθείτε το εταιρικό web site στο www.active.gr για να μάθετε περισσότερα ή καλέστε στο τμήμα εταιρικών πελατών στο 210 – 65 77 916.