Η Active παράγει υψηλής ποιότητας ανακατασκευασμένα προϊόντα (προσφέροντας προϊόντα τεσσάρων από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής όπως HP, DELL, IBM και LENOVO) με υψηλό βαθμό τεχνολογικού περιεχομένου και επιπρόσθετης αξιοπιστίας. Τα προϊόντα της Active χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις, συμπεριλαμβάνοντας όμως εξίσου σχολεία, σπίτια, επιχειρήσεις, μαγαζιά λιανικής κ.λπ.

 

Τι είναι οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές;

Οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές (refurbished computers) είναι παλαιότερα μοντέλα εξαρτημάτων υπολογιστών, ελαφρώς χρησιμοποιημένα που έχουν υποβληθεί σε ενδελεχή αξιολόγηση και αποκατάσταση έτσι ώστε να καταστεί ο υπολογιστής πλήρως λειτουργικός. Γενικώς, ένας ανακατασκευασμένος υπολογιστής θα πουληθεί σε χαμηλότερη τιμή από ότι ένα καινούργιο μοντέλο ενώ η εγγύηση του θα είναι και αυτή χαμηλή. Ένας σημαντικός αριθμός κατασκευαστών υπολογιστών προσφέρουν ανακατασκευασμένους υπολογιστές για αγορά, σε μειωμένες τιμές.

 

 

Προϊόντα

Ο κάθε προσωπικός υπολογιστής μπορεί να αναδείξει την εκάστοτε πλευρά της δουλειάς και του τρόπου ζωής του καθενός από εμάς. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε βοήθεια σε κάθε καταναλωτή έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του. Η Active προσφέρει ανακατασκευασμένα laptop για εκείνους που χρειάζονται έναν φορητό υπολογιστή, desktop για το σπίτι ή το γραφείο, καθώς οθόνες και εκτυπωτές. Προσφέρουμε μια ποικιλία μοντέλων από την Dell, HP, IBM, και Lenovo.

Κάθε ένας από τους ανακατασκευασμένους υπολογιστές έρχεται με προ – εγκατεστημένα τα Windows 7 ή 10 δωρεάν ή με λογισμικό άλλου συνεργάτη, για να βοηθήσει στην αύξηση της εμπειρίας του χρήστη. Η αφθονία των επιλογών που παρέχουμε προδίδουν αξία ενώ παράλληλα προσφέρουν ευελιξία, καθώς οι εξατομικευμένοι υπολογιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου για προσωπικούς ή επιχειρησιακούς σκοπούς. Κάθε υπολογιστής που επισκευάζεται από την TotalPrint είναι κατασκευασμένος για τελειότητα, συναντώντας τις υψηλές προσδοκίες της βιομηχανίας.

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε έναν υπολογιστή, μπορείτε να αγοράσετε οποιονδήποτε υπολογιστή TotalPrint με σιγουριά, καθώς η ποιότητα είναι το σημαντικότερο θεμέλιο της. Η TotalPrint αποτελείται από μια σειρά επαγγελματιών οι οποίοι μετρούν την επιτυχία τους στο πόσο καλά εξυπηρετείται ο κάθε πελάτης. Είτε είναι οι τεχνικοί υπολογιστών που εγγυώνται ότι θα λάβετε ένα άρτιο μηχάνημα, είτε είναι η εξυπηρέτηση πελατών μας που είναι αφοσιωμένη στην δική σας εξυπηρέτηση, πάντα θα λαμβάνετε από μας μια ολοκληρωμένη προσωπική υποστήριξη που θα απαντά σε όλες τις προσωπικές σας ανησυχίες και ερωτήματα. Ολόκληρη η βάση εξειδίκευσης της TotalPrint, θεμελιωμένη πάνω σε πολυετή εμπειρία συνδυασμένη με την επαγγελματική μας τεχνογνωσία και το knowhow, είναι πάντα μια κλήση μακριά.

 

 

Εγγύηση

Οι περισσότεροι από τους υπολογιστές προσφέρουν αυτόματα 12 - 24 μήνες εγγύηση. Αναγνωρίζουμε πως τα προβλήματα ενός υπολογιστή μπορούν να αναδυθούν οποιαδήποτε στιγμή και για αυτό τον λόγο προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οι οποίες σώζουν χρόνο και χρήμα. Η εγγύηση μας είναι σχεδιασμένη για να παρέχει ανεμελιά σε κάθε πελάτη, κάνοντας του σαφές ότι δεν τον ξεχνάμε ακόμα και μετά την αρχική αγορά και πως θα βρίσκεται στη φροντίδα μας. Υπό τους όρους εγγύησης της Active θα εκπληρώσουμε τα αιτήματα σας όσο καλύτερα μπορούμε, μαζί με τη βοήθεια της εξυπηρέτησης πελατών, έτσι ώστε να εξουδετερώνεται κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.