Προϊόντα
e-Active News
Πως θα κάνεις την αίτηση voucher βήμα-βήμα

Το πολυαναμενόμενο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας βρίσκεται μόλις μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξή του. Υλοποιώντας ένα από τα πρώτα έργα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης, Εξασφαλίζει, με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, επιταγή (voucher) αξίας 200 ευρώ για μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

Συνέχεια ΑνάγνωσηςΠως θα κάνεις την αίτηση voucher βήμα-βήμα
Ήρθαν τα Refurbished στην Active!

Η Active παράγει υψηλής ποιότητας ανακατασκευασμένα προϊόντα (προσφέροντας προϊόντα τεσσάρων από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής όπως HP, DELL, IBM και LENOVO) με υψηλό βαθμό τεχνολογικού περιεχομένου και επιπρόσθετης αξιοπιστίας. Τα προϊόντα της Active χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις, συμπεριλαμβάνοντας όμως εξίσου σχολεία, σπίτια, επιχειρήσεις, μαγαζιά λιανικής κ.λπ.

Συνέχεια ΑνάγνωσηςΉρθαν τα Refurbished στην Active!
HP LaserJet MFP M433a και M436: Νέες προσιτές σειρές εκτυπωτών υψηλής ποιότητας και απόδοσης

Η HP ανακοίνωσε την επέκταση της δημοφιλούς σειράς LaserJet σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική με τους HP LaserJet MFP M433a και M436. Σχεδιασμένοι για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η αξιόπιστη απόδοση αυτών των εκτυπωτών εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές.

Συνέχεια ΑνάγνωσηςHP LaserJet MFP M433a και M436: Νέες προσιτές σειρές εκτυπωτών υψηλής ποιότητας και απόδοσης
Epson ITS EcoTank L6170: Το τέλος των ink cartridges!

3-σε-1, η Epson φιλοδοξεί να δελεάσει όλους όσοι θέλουν ένα αξιόπιστο, οικονομικό και εύκολο στη χρήση πολυμηχάνημα, το οποίο, ωστόσο, δεν θα προκαλεί αισθητική… αμηχανία στον χώρο που το φιλοξενεί. Για το λόγο αυτό, έμφαση έχει δοθεί στις μικρές διαστάσεις, στο συμπαγές, minimal design και στην απόκρυψη του ευφυούς συστήματος δοχείων μελανιού στο εσωτερικό της συσκευής, σε αντίθεση με προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, όπου τα δοχεία προεξείχαν της συσκευής.

Συνέχεια ΑνάγνωσηςEpson ITS EcoTank L6170: Το τέλος των ink cartridges!
Τι πρέπει να γνωρίζεις για την αναγόμωση μελανιών εκτυπωτή HP

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην εκ νέου χρήση των δοχείων και στην ανακύκλωσή/αναγόμωση τους. Πολλές εταιρείες που ανακατασκευάζουν δοχεία μελανιών υποστηρίζουν ότι η εκ νέου χρήση των δοχείων είναι οικονομικότερη λύση ή χρησιμοποπιούν το επιχείρημα πως αποτελεί μία λύση φιλικότερη προς το περιβάλλον ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Συνέχεια ΑνάγνωσηςΤι πρέπει να γνωρίζεις για την αναγόμωση μελανιών εκτυπωτή HP

5 Στοιχείο(α)

Προβολή ανα σελίδα